Terra Energy is een onafhankelijk, gespecialiseerd adviesbureau in hernieuwbare thermische energiesystemen

Het adviesbureau is gespecialiseerd in hernieuwbare thermische energiesystemen met een bijzondere expertise in bodemenergie of geothermie. Terra Energy is een voorkeurspartner voor technische studiebureau's en architecten, bedrijven en vastgoed-ontwikkelaars. Zij kunnen rekenen op ons volledig onafhankelijk advies, ontwerp, werfopvolging, monitoring en optimalisatie voor installaties van grotere gebouwen. Andere activiteiten zijn onderzoek en beleidsondersteuning ten dienste van overheden of onderzoeksinstellingen. Steeds in het belang van de klant.

Zij kunnen rekenen op ons voor volledig onafhankelijk advies, ontwerp, werfopvolging, monitoring en optimalisatie van installaties voor grotere gebouwen.

Energieopslag in de bodem

Terra Energy kent zijn oorsprong bij het VITO, vanuit de projectgroep 'ondergrondse energieopslag'. Terra Energy bundelt 20 jaar nationale en internationale ervaring aangaande energiewinning en energieopslag in de bodem via verschillende technologieën.

Lees meer

BEO & KWO

Dankzij de uitgebreidere kennis is ons team verantwoordelijk voor de introductie van KWO en BEO in de Belgische markt. Vooral ondiepe geothermie (tussen circa 50 en 150 m diep) is op vandaag economisch rendabel. Terra Energy heeft expertise zowel in gesloten (BEO) als in open systemen (KWO).

Lees meer

Meer dan 150 projecten in België
Gebundelde knowhow van meer dan 10 jaar ervaring

Waarom Terra Energy?

Totale integratie van duurzame energie

Rijke ervaring in zeer uiteenlopende projecten met toepassing van diverse technologieën op vlak van duurzame energie.

Marktleider in Vlaanderen

Terra Energy heeft de eerste systemen in Vlaanderen geïntroduceerd en is sindsdien steeds toonaangevend geweest.

Laat u begeleiden door onze expertise voor duurzame energie op maat van uw projecten

Werk met specialisten, contacteer ons