Gebundelde knowhow van meer dan 10 jaar ervaring

Terra Energy heeft uitgebreide nationale en internationale ervaring aangaande energiewinning en energieopslag in de bodem via verschillende technologieën. 

Integrale aanpak van uw projecten

Terra Energy is deel van de Tenerga Groep die zich focust op de toepassing van ondiepe geothermie voor verwarming en koeling van grotere gebouwen en bijhorende dienstverlening.

Of u nu als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer, architect, studiebureau of overheid optreedt, het verlenen van advies voor uw project wordt tailor-made uitgewerkt. We benaderen uw project op een integrale manier, waarbij naast de uitwerking van het geothermische warmtepompsysteem ook en vooral de integratie in de rest van het project erg veel aandacht krijgt. Dat is de enige juiste manier om tot een optimale energiezuinige én duurzame HVAC-installatie te komen, dewelke ook zonder subsidies rendabel en dus haalbaar zijn.

Naast de expertise rond energiezuinig verwarmen en koelen via de bodem, heeft Terra Energy over de jaren heen ook veel ervaring opgedaan met betrekking tot energiesimulatie, ontwerp van energie-zuinige HVAC systemen en andere hernieuwbare energiesystemen.

Meer dan 150 projecten in België
Gebundelde knowhow van meer dan 10 jaar ervaring

Laat u begeleiden door onze expertise voor duurzame energie op maat van uw projecten

Werk met specialisten, contacteer ons